50 års jubileum

Västanvik 50 år!I år firar vi 50 år som tomtsamfällighet! Boka in helgen 17 – 19 juli!

 

Föreningen har avsatt en slant för ändamålet, och har utsett en liten grupp som ideellt tagit tag i att planera något skoj för jubileet i sommar. Gruppen består av mig Annelie Magnusson, Ninni Thunberg, Mia Kåberg Petersson, Gunnel Desell och Åsa Svensson. Nu har vi kommit så långt i planeringen att vi vill gå ut med en "Save the date"!


Boka in helgen 17-19 juli i era kalendrar! Vi kommer att ha flera roliga aktiviteter, för både barn och vuxna. Brännboll, loppis, tipspromenad, lotteri, fiskdamm och gemensam grill/picnic-kväll är sådant vi har börjat planera för.


Vi kommer att behöva fler som hjälper till under de här dagarna med praktiska saker - som lekledare, kaffekokare,brännbollsdomare och dyl. Har du förslag på någon rolig aktivitet som du kan hålla i? Vill du vara med och fixa sponsring till lotterivinster eller har tips på företagare som vill vara med och sälja honung/handarbete eller liknande på loppisen. Är du en hejare med hammare och spik och kan hjälpa till att tillverka långbänkar och bord? Eller känner du bara att du vill allmänt anmäla intresse för att vara med och fixa? Hör av dig till någon av oss i gruppen!

.


Klicka på kartan för större bild.

Webmaster: webmaster (at) vastanvik.se